IT'S NEVER TOO LATE IN THE DAY YOU START YOUR DAY OVER.ALWAYS BELIEVE THAT SOMETHING WONDERFUL IS ABOUT TO HAPPEN.TAKE PRIDE IN HOW FAR YOU HAVE COME AND HAVE FAITH IN HOW FAR YOU CAN GO.I HAVE NO SPECIAL TALENT.I AM ONLY PASSIONATELY CURIOUS :)

#1

Assalamualaikum dan hai readers. This is my first post after dah lama tak menulis di laman social. People yang sudah mengenali insan ini mesti tahu dah berapa lama dah hamba tidak menulis di blog blog percuma.For your information, apa yang ditulis dalam ni juga akan di copy paste ke laman blog saya yang telah di-renovate (actually tak pun). So, let me get straight to the point. First, all kind of my writings are at my own risk and I will write in Bahasa Rojak. Maksudnya ada Malay, ada English and juga loghat loghat negeri asal Dato' Vida, loghat lagu Hang Pi Mana, artis nama Wagheh, juga loghat BuliBhaKalauKau, serta Puteri Santubong Puteri Sejinjang Seghawak tek. Dan mungkin juga anda boleh baca dalam nada yang beremosi! Grrr
Secondly, now I'm doing my Degree in Music Education at one of the unknown IPTA in Malaysia. Yes, of course people will never know kat mana saya belajar kecuali, KAU STALK AKU!! hahaha
Third,  nama famous serata Malaysia (je) dikenali sebagai Mekchaaa a.k.a Gadizzzz. LOL. Gurau part Gadizz tu geli gila kott. Hang hengat zaman baru nak up ke? zzzzzzzzzzzz
Empat, memang sengaja tulis kat sini, kut lah ada tersebut nama, terlepas amarah, terngumpat saya bagi tau awal awal ye, Salam Maaf Zahir dan Batin.
Lima, THIS IS MY #TURNINGPOINT.

 Jumpa next post!

Bye!
MUCH LOVE! 
XOXO